Pilot SLIMMER

De GHO-GO rolt samen met de PVGO (Paramedische Federatie Gooi- en Omstreken) stapsgewijs het GLI programma SLIMMER uit.

We starten per 1 juni 2020 op 3 SLIMMER pilot locaties, één in Hilversum, één in Bussum en één in Huizen. De huisarts kan patiënten vanaf deze datum verwijzen naar een van de SLIMMER-leefstijcoaches voor een intake. De leefstijlcoach is een daarvoor opgeleide fysiotherapeut of dietist.

Sinds januari 2019 is Gecombineerde Leefstijl Interventie GLI opgenomen in het verzekerde pakket. De GLI richt zich op duurzaam verbeteren van de leefstijl van mensen met (een verhoogd risico op) obesitas. SLIMMER is één van de 3 GLI programma’s die bewezen effectief zijn bevonden. Het GLI programma SLIMMER zit in de basisverzekering en kosten voor deelname gaan niet van het eigen risico af. Wel is een verwijzing van de huisarts nodig. Vanaf 2020 geldt een landelijk beleid waardoor alle zorgverzekeraars de GLI vergoeden.

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina’s nog vragen over de inhoud van het SLIMMER programma of de verwijsprocedure, dan kunt u tijdens kantoortijden bellen met het centrale nummer (PVGO): 06- 83963333.
Mailen kan ook: info@slimmergezondinhetgooi.nl

Met vragen over C-Boards en contractering, neemt u contact op met
de GHO-GO: 035 – 203 166 8